Kerst tour met Suzanne Jarvie

Voor het vierde jaar op rij tourt Neerlands Americana gezelschap Hidden Agenda Deluxe met een Americana Christmas Deluxe voorstelling langs een aantal prachtpodia in Nederland. Met deze keer als speciale gast de Canadese singersongwriter Suzanne Jarvie die eerder dit jaar het onvolprezen album ‘In The Clear’ uitbracht.
De pers vergelijkt Jarvie met Emmylou Harris en Lucinda Williams en No Depression schreef: “Serafijns puur, troostend en het gemoed verlichtend, vaak buiten eigen medewerking om..”
Hidden Agenda Deluxe tourde eerder met Carter Sampson, Danni Nicholls en vorig jaar met de Canadese Oh Susanna. In 2016 verscheen ‘Christmas From Amsterdam to Oklahoma’ in samenwerking met Carter Sampson en in 2018 volgde het album ‘Angels In The Snow’ met Oh Susanna. Behalve de originele kerst-klassiekers van eigen hand staan covers vano.a. Bob Dylan, The Band, Lyle Lovett, Steve Earle en anderen op het program.

13-12 Acoustic Alley – Den Haag
14-12 In The Woods – Leusden
15-12 Houseconcert trio (Private)
17-12 Blueroom sessions – Den Bosch
19-12 Puurwit Concerten – Terheijden
20-12 Club Trianon – Nijmegen
21-12 ’t Keerpunt – Spijkerboor

Dit bericht is geplaatst in on the road met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *