Benefiet avond Ad van Meurs a.k.a The Watchman

Wij willen uw aandacht vragen voor het volgende:
Ad van Meurs is een bekende , zo niet bijna legendarische muzikant uit Eindhoven, ook opererend onder de naam The Watchman . Naast zijn actieve loopbaan als singer/songwriter is Ad ook een gerespecteerd programmeur van o.a. de avonden bij Mr. Frits waar hij eigenlijk de Americana op de Nederlandse kaart heeft helpen zetten en waarbij hij een grote rol heeft gespeeld in menig carrière van aanstormende talenten.20170701_205338
Ad werd vorig jaar getroffen door een ernstige ziekte. Laten we er met alle muziekminnende, humanistische, cultuur liefhebbende medemensen voor zorgen dat Ad en Ankie even uit de financiële wind worden gezet. Daarom: 6 juli Cafe Wilhelmina, Wilhelminaplein, Eindhoven. Aanvang 20.30 10,00 euro entree. Bovendien de mogelijkheid ter plekke extra te doneren door de CD’s van Ad te kopen. Er gaan 200 kaarten in de voorverkoop. Daarnaast zijn er nog 50 beschikbaar aan de deur. Reserveren is niet mogelijk en de voorverkoop kan alleen on line via de website van Cafe wilhelmina bij de link www.ikbenaanwezig.nl
Voor hen die die avond niet kunnen maar toch graag willen bijdragen is er een rekening geopend op naam van S van Bommel waar de gulle donaties onder vermelding van: tav van de vrienden van Ad in hun geheel aan Ad zullen toekomen.
NL56INGB0654256349.
Voor eventuele info: vanbom@tele2.nl.
Bij deze club geen geval van strijkstok al zou dat in ons geval best toepasselijk zijn, maar dan alleen om de gevoelige snaar te raken!! Geef gul en mooie muziek zal uw kant uit blijven komen. Dank voor uw aandacht en share/geef het door aan eenieder die Ad een warm hart toedraagt
met vriendelijke groet, Sjoerd van Bommel, initiatiefnemer

Dit bericht is geplaatst in on the road met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *