Live recensie op Ingeplugd.nl

HADacousticalleyDoor Frans de Jonge voor Ingeplugd.nl Hidden Agenda Deluxe maakte vrijdag 30 september in het Theater in De Steeg hun Haagse debuut op het door een klein, maar betrokken gezelschap gewaardeerde podium van AcousticAlley. Gewaardeerd, want een ieder die er optreedt beschikt over grote klasse. Daar heeft Frank Bukkems een fijne neus voor. Alleen is die klasse vaak onbekend bij een groot publiek. Dat geldt ook voor Hidden Agenda Deluxe, een band die zich begeeft op het terrein waar blues en country elkaar met liefde en plezier omarmen. Deze band uit het zuiden des lands is weliswaar klein qua naamsbekendheid, maar groots in muzikale daden. Het publiek was dan ook blij met hun optreden, net als de band content was met het Haagse publiek.

Dit bericht is geplaatst in on the road, review met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *